Bemutatkozom

1972. 05. 09. –én születtem, Bika nap jeggyel, és Kos aszcendessel. A kezdetek energiája, mely egy 33- as sorszámmal kapcsolódik.

Minden történet az életemben, egyre közelebb vitt ahhoz a küldetéshez, amiért erre a földi életre születtem. Sok évet éltem anélkül, hogy tudtam volna, mi van a történeteim mögött.

 

Azt mindig tudtam, hogy életünk többről szól, mint a mindennapok feladatai. Sok éve tanulok a lélekről különböző „iskolák” tanításain keresztül, foglalkozom önismerettel.

Azt hiszem mindig rajzoltam. Voltak időszakok az életemben, amikor kevesebbet, de mindig jelen volt a rajz. A kézírás is rajz számomra. A betűket is rajzolom.

Van egy történetem. 46 év története. Jövök egy gyermekkori családból, családi mintákkal, családi energetikával. Elszenvedtem az életem során olyan traumákat, amik azzá tettek, aki vagyok. Vannak olyan blokkok, amiknek a feloldása sokáig, semmilyen módszerrel nem sikerült. De ahhoz, hogy túléljem kaptam egy csodálatos eszközt. Minden nap rajzolok. A rajzban gyógyulok. Minden este, órákat töltök ceruzával, tűfilccel a kezemben, és alkotok. Pontokból és vonalakból, újra és újra felszínre kerülnek ezek a mélyben meghúzódó történetek. Újra és újra, más és más pontok és vonalak. Valami történik. Valami mozdul. Változik.

Ma már tudom, hogy azért kaptam ezt az eszközt, hogy meg tudjam gyógyítani magam, és mindenki másnak is segíteni tudjak. Elindultam ezen az úton, az utam, a történetem, bizonyítja, hogy működik. Ez számomra egy csoda. Ezt szeretném oda adni, és mindazt, amit tanultam a történetek által, a tanítók által. Neked, és mindenki másnak. Szívből, lélekből. Hálás vagyok a Mindenségnek, és a tanítóimnak, hogy idáig eljutottam. Hálás vagyok az életért amit választottam.

Várlak szeretettel az alkotás terébe: pihenni, oldani, oldódni….

Jakus Csilla

Budapest 2018. 03. 15.

Oszd meg ha tetszett