Szerelmes színek

  Mióta az eszemet tudom, szerelmes vagyok a színekbe. Lehet pasztell, lehet erőteljes, lehet egy szín több árnyalata, lehet sok különböző élénk szín.

  A színeknek rendkívüli jelentősége van az életünkben. Különböző hatások érnek bennünket a színeken keresztül. Megtanulni róluk mindent egy élet is kevés. Különböző színterápiás módszerek léteznek. Mindegyik más alaprendszerre épül. Vannak kombinált módszerek is. Amikor a színek és még valamilyen rendszer kapcsolódik össze. A kristályok, Aura Soma, Tarot, és még sorolhatnám. De az asztrológiában is megjelennek a színek. Tartoznak színek bolygókhoz, csillagjegyekhez. Indiában a különböző istenségek megjelenési formáihoz is társítanak színeket.

  A színek hatásait a mindennapjainkban használhatjuk az öltözködésünkön keresztül, vagy a lakás színeiben, a kiegészítők színeiben és még számos módon. Energetizálhatjuk színekkel az ételeinket, italainkat. De figyelhetünk a tányérunkra kerülő ételek színeire is.

  Hosszú oldalakat lehet megtölteni a színek magyarázatával. Lebontva az egyes színekre. A színek rendszerére.  Én itt most erre nem is vállalkozom. De fogok írni még sokszor a színekről.

  A Színkártyák © kétféle változatban készülnek. Az egyik a Színspirációs kártya ©.Képek ihletik őket, a bennünk lévő színek képeznek egy inspirációs palettát.

  türkizrózsa

   

  A másik kártyacsomag a Színkör kártya – CC © (CC.- ColorCircle) a színkört alkotó 12 színt és árnyalatait tartalmazza.

  korall

  Corall: Az igazi bölcsesség és szeretet. A régóta várt Krisztusi tudatosság ébredése bennünk.

  Aura Soma: 105. Azreal Arkangyal Kulcsmondata: Kulcsmondata:Sejtjeinkben hordozott örökségünk lehetőségeket rejtenek, és a szabad akaratunk dönti el, mire mondunk igent.

  Aura Soma tarot: IX. A remete. 87. Korall/Korall – Szeretet bölcsesség: Látni valódi önmagunkat a tükörképen is túl. A szeretet bölcsessége.

   

  Mindkét kártyacsomaggal fogunk dolgozni a Lélek menedék műhely alkotónapjain. Meghatározott tematika mentén. Persze nem csak színek lesznek majd. Már nagyon várom az első műhelynapot veletek.

  Addig is, gőzerővel dolgozom, hogy minden kártya megszülessen és elkészüljön nektek.

  Öleléssel <3

  Csilla

  Oszd meg ha tetszett